Čitaj mi

 • Prethodna
 • 1
 • 2
 • 3
 •  

 • Prikazano je od 25. do 27. od ukupno 27 proizvoda
Brzi pregled
LEONARDO DA VINCI I KRADLJIVAC SLIKA

LEONARDO DA VINCI I KRADLJIVAC SLIKA

Amelie Benn

Cijena:
71,25 kn 75,00 kn

Edukativni dječji krimić-"Leonardo Da Vinci"

Edukativni kriminalistički roman namijenjen djeci 8 –12 godina koji obrađuje povijesne teme na jedan posve novi način: kroz spletke i intrige mali čitatelji moraju riješiti zagonetku koju krije svaki naslov. U tome im pomažu brojni zadatci koji ih navode na pravo rješenje. Mali čitatelji uživat će u povijesnim događajima prikazanima na zabavan način. Forma kriminalističkog romana omogućuje im da s lakoćom steknu osnovno znanje o svjetskoj povijesti.

LEONARDO DA VINCI I KRADLJIVAC SLIKA
Brzi pregled
KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje

KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje

Berner Rotraut Susanne

Cijena:
98,10 kn 109,00 kn

Knjiga o malenom zečiću Karlu sadrži dražesne i tople obiteljske priče za mališane. Karlo živi poput svih klinaca. Njegov dan počinje maminim osmijehom, subotom s tatom odlazi u trgovinu, ljetne praznike provodi kod bake, a navečer ne želi poći na spavanje.
 
Knjiga I. "KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ" (104 stranice, tvrdi uvez) namijenjena je djeci već od 1,5 pa sve do 5 godina starosti.
Osim što roditeljima pomaže u svakodnevnom ophođenju s mališanom, knjiga otvara beskrajne mogućnosti smišljanja različitih razvojnih aktivnosti s ilustracijama.
Priče su vrlo kratke, s velikim ilustracijama koje potiču dijete na razgledavanje i zadržavaju njegovu pažnju na svakoj stranici. Svaka rečenica je ilustrirarana.
U ovoj knjizi priče su usmjerene na djetetu svakodnevnu rutinu - buđenje, jelo, igra skrivača, odlazak u trgovinu s roditeljima, ritual odlaska na spavanje, kao i posebne događaje u životu djeteta - ljetovanje kod bake, rođenje drugog djeteta u obitelji.
Knjige o zečiću Karlu prevedene su na oko 30 jezika i objavljene su u velikom broju zemalja. Zašto priče o zečiću Karlu obožavaju mališani u cijelom svijetu?
 
Zato što su u njima:
 
ILUSTRACIJE koje stvaraju svijet djeci razumljivih i šarolikih predmeta.
 
JEDNOSTAVNI DIJALOZI koje pomažu odraslima u komunikaciji s malom djecom i potiču u mališana razvoj govora.
 
LIKOVI u kojima se prepoznaju i mališani i njihovi roditelji.
 
BESKRAJNE MOGUĆNOSTI maštanja i smišljanja novih razvojnih igara sa slikama.
Knjige o malenom zečiću Karlu i njegovoj obitelji postale su bestseleri u cijelom svijetu. Objavljene su u desecima zemalja i prevedene na mnoge jezike, uključujući engleski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, japanski, slovenski i dr.
Karlo je već osvojio srca mališana diljem svijeta i sada je napokon stigao u Hrvatsku, u izdanjima nakladničke kuće Planet Zoe. Priče su namijenjene mališanima počevši već od 1,5 pa sve do 5-6 godina starosti. U svakoj dobi dijete crpi iz tih priča ono što mu je razvojno potrebno.
 

KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje
Brzi pregled
SNJEGULJICA

SNJEGULJICA

Stella Gurney

Cijena:
139,50 kn 155,00 kn

Nakon Alise u zemlji čudesa i Pinokijevih pustolovina, iz britanskog nakladničkog diva Carltona stiže još jedan klasik za djecu, a vizualno ruho glavnih junaka i ovoga puta dolazi iz radionice iznimno uspješnog dvojca - Zdenka Bašića i Manuela Šumberca. Tako po treći puta cijeli svijet gleda junake omiljenih bajki onako kako su ih zamislili hrvatski ilustratori, potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu svjetskog likovnog dizajna. Planetopija je ovo izdanje prevela na hrvatski jezik i ponudila ga domaćim čitateljima, a prepoznatljiv Bašićev stil poveo je dragu nam Snjeguljicu, kao i svih sedam patuljaka, u 21. stoljeće.
 
Ilustracije: Zdenko Bašić i Manuel Šumberac
 

SNJEGULJICA
139,50 kn 155,00 kn
 • Prethodna
 • 1
 • 2
 • 3
 •  

 • Prikazano je od 25. do 27. od ukupno 27 proizvoda