PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE - 100 pripovijedaka o izuzetnim ženama

PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE - 100 pripovijedaka o izuzetnim ženama

PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE - 100 pripovijedaka o izuzetnim ženama

119,00 kn
  • Kategorija:
  • Autor: Elena Favilli, Francesca Cavallo
Knjiga trenutno nije dostupna za web narudžbu :(

Opis

Priče za laku noć za mlade buntovnice maštovite su i inspirativne pripovijetke, napisane u stilu bajki, o 100 hrabrih žena – buntovnica – koje su svojim životima, sudbinama i postignućima promijenile tijek povijesti i nadahnule svijet. One su slikarice, znanstvenice, aktivistice, plesačice, astronautkinje, glazbenice, boksačice, spisateljice, političarke… iz svih krajeva svijeta.

Svakoj je posvećena cijela stranica i portret koji savršeno odražava duh prikazane junakinje. Život mnogih od njih nije bio bajka, ali su svojom predanošću i hrabrošću savladale sve izazove i pokazale da ne postoje snovi koji se ne mogu ostvariti.

Ovu raskošnu knjigu ilustriralo je čak 60 umjetnica iz svih krajeva svijeta, što je čini potpuno jedinstvenim projektom za djecu i mlade.

Namjera ove posve originalne zbirke priča za laku noć je da nadahne djevojčice (kao i njihove majke, tete, rođakinje) da sanjaju velike snove, potakne im samopouzdanje te im ulije snagu da razviju svoje osobne talente i tako oblikuju svijet u kojem žive.

Podaci

Autor: Elena Favilli, Francesca Cavallo

Broj stranica: 244

Uvez: tvrdi

Godina izdanja: 2017.

ISBN: 978-953-343-613-5

Dimenzije: 170x240 mm

Izdavač: Znanje d.o.o.

Kupci ove knjige kupili su i: