MOJA BEBA ZASLUŽUJE SAMO NAJBOLJE

MOJA BEBA ZASLUŽUJE SAMO NAJBOLJE

MOJA BEBA ZASLUŽUJE SAMO NAJBOLJE

39,50 kn 79,00 kn
  • Kategorija: BEBArije
  • Autor: Regina Masaracchia, Ute Taschner

Opis

Edukativna slikovnica bazirana na službenoj preporuci WHO-a i UNICEF-a na temu porod, dojenje, njega bebe, nošenje i povezanost.

 

Kada Paul i Sophie dobiju sestricu u obitelji se događa veliko čudo – novo stvorenje je došlo na svijet! Paul je uzbuđen i znatiželjan ali na sreću tu je teta Andrea, mamina primalja, koja će mu odgovoriti i pojasniti brojna pitanja na temu porod, dojenje, nošenje novorođenčeta. Andrea Paulu s ljubavlju slikovito objašnjava što sve treba jednoj bebi da bi bila sretna i posve zadovoljna te zašto je majčino mlijeko tako dobro i zdravo za bebu i kakvog je okusa.

Ova slikovnica o porodu, dojenju i nošenju na samo da je vrlo razumljivo napisana, već je i iznimno informativna. Da ne bi samo djeca nešto naučila iz nje, na kraju se nalazi i glosar za roditelje kao i ilustracije i opis najvažnijih položaja dojenja.

Tko traži savjet i pomoć oko poroda, dojenja i nošenja, u adresaru ove slikovnice može naći sve potrebne informacije. Izvrsna je ideja bila osmisliti ovakvu edukativnu slikovnicu o prvim danima s bebom i dojenjem. Osim toga u ovoj slikovnici stručni sadržaji odgovaraju današnjem standardu znanja, što će pogodovati dobrom startu s novom bebom i s dojenjem.

Sve je uključeno u odgovarajuću priču iz svakodnevice, a tu su i pitanja kao poticaj na razmišljanje, namijenjena radoznalom djetetu.

Ovo je slikovnica za djecu koja očekuju ili su nedavno dobili brata ili sestru kao i za njihove roditelje.

Podaci

Autor: Regina Masaracchia, Ute Taschner

Broj stranica: 47

Uvez: tvrdi

Godina izdanja: 2009.

ISBN:  978-953-7351-15-1

Dimenzije: 175 x 195 mm

Izdavač:  Harfa

Kupci ove knjige kupili su i: