KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje

KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje

KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ - Razvojne priče za glasno čitanje

98,10 kn 109,00 kn
Knjiga trenutno nije dostupna za web narudžbu :(

Opis

Knjiga o malenom zečiću Karlu sadrži dražesne i tople obiteljske priče za mališane. Karlo živi poput svih klinaca. Njegov dan počinje maminim osmijehom, subotom s tatom odlazi u trgovinu, ljetne praznike provodi kod bake, a navečer ne želi poći na spavanje.
 
Knjiga I. "KARLO, MAMA, TATA I BAKA ZEČIĆ" (104 stranice, tvrdi uvez) namijenjena je djeci već od 1,5 pa sve do 5 godina starosti.
Osim što roditeljima pomaže u svakodnevnom ophođenju s mališanom, knjiga otvara beskrajne mogućnosti smišljanja različitih razvojnih aktivnosti s ilustracijama.
Priče su vrlo kratke, s velikim ilustracijama koje potiču dijete na razgledavanje i zadržavaju njegovu pažnju na svakoj stranici. Svaka rečenica je ilustrirarana.
U ovoj knjizi priče su usmjerene na djetetu svakodnevnu rutinu - buđenje, jelo, igra skrivača, odlazak u trgovinu s roditeljima, ritual odlaska na spavanje, kao i posebne događaje u životu djeteta - ljetovanje kod bake, rođenje drugog djeteta u obitelji.
Knjige o zečiću Karlu prevedene su na oko 30 jezika i objavljene su u velikom broju zemalja. Zašto priče o zečiću Karlu obožavaju mališani u cijelom svijetu?
 
Zato što su u njima:
 
ILUSTRACIJE koje stvaraju svijet djeci razumljivih i šarolikih predmeta.
 
JEDNOSTAVNI DIJALOZI koje pomažu odraslima u komunikaciji s malom djecom i potiču u mališana razvoj govora.
 
LIKOVI u kojima se prepoznaju i mališani i njihovi roditelji.
 
BESKRAJNE MOGUĆNOSTI maštanja i smišljanja novih razvojnih igara sa slikama.
Knjige o malenom zečiću Karlu i njegovoj obitelji postale su bestseleri u cijelom svijetu. Objavljene su u desecima zemalja i prevedene na mnoge jezike, uključujući engleski, francuski, španjolski, portugalski, ruski, japanski, slovenski i dr.
Karlo je već osvojio srca mališana diljem svijeta i sada je napokon stigao u Hrvatsku, u izdanjima nakladničke kuće Planet Zoe. Priče su namijenjene mališanima počevši već od 1,5 pa sve do 5-6 godina starosti. U svakoj dobi dijete crpi iz tih priča ono što mu je razvojno potrebno.
 

Podaci

Autor: Berner Rotraut Susanne

Broj stranica: 102

Uvez: tvrdi

Godina izdanja: 2012.

ISBN: 9789537685317

Dimenzije: 170 x 240 mm

Izdavač:  Planet Zoe

Kupci ove knjige kupili su i: