JUTRA UZ KUŽIVANCIJU

JUTRA UZ KUŽIVANCIJU

JUTRA UZ KUŽIVANCIJU

149,00 kn

Opis

Ako roditelj želi da se dijete zdravo hrani, onda najprije treba biti uzor tako da se i sami hranite na zdrav način. Zato smo za vas objavili ovu posebnu kuharicu koja će vas uvesti u svijet zdrave prehrane. Jutra uz Kuživanciju pružit će vam nezaboravan doživljaj i pomoći da na ugodan način za počnete zdrav dan zajedno sa svojim djetetom.

 

Jutra uz Kuživanciju je prvi uradak Edite Šimić, autorice poznatog bloga “Kuživancija” , koji broji preko 40 recepata za doručak i brunch. 


Cijela je priča zamišljena kao blog na papiru. Sve što ste dosad imali prilike čitati i gledati na Editinom blogu postalo je opipljivo te popraćeno predivnim fotografijama.

Ima nešto čarobno u mirisu papira i sporom okretanju stranica. Kroz recepte, Edita se osim na sezonske i cjelovite namirnice, fokusira na važnost njegovanja rituala i osvještavanje trenutka u kojem se nalazimo. Recepti su kreirani za sve koji kuhati, istraživati nove okuse i uživaju u dijelenju istih.

Ovo nije samo kuharica, ovo je doživljaj koji će vas inspirirati i obogatiti vaša jutra. 
 
 
 
Pronaći ćete recepte za fine i zdrave Smoothieje, Mlijeka od orašida i sjemenki, Džemove bez šećera, Brzi čokoladni mousse, Bajadera namaz, Orašaste granola s cimetom i kokosom, Najjednostavniju granolu na svijetu, Citrusnu zdjelu, Porridge, Chia puding, Kruh od banane, limuna i suhih smokava i još mnoge druge...
 

Podaci

Broj stranica: 112

Uvez: meki

Godina izdanja: 2020.

ISBN: 978-953-7351-79-3

Dimenzije: 210x275 mm

Izdavač: Harfa

Kupci ove knjige kupili su i: